PureVPN är bästa vpn-tjänsten just nu

PureVPN är super prisvärd men granskare har haft vissa problem med sin tillförlitlighet och hastighet. Det har en av de bredaste servern tillgänglighet med över 2.000 servrar i 140 länder, så det kan vara värt att prova dig själv att se om du upplever några problem. Det finns en 31-dagars pengarna-tillbaka-garanti, så det finns ingen risk att göra det. Den har appar för alla större plattformar, plus tillägg för enheter som Kodi, Fire TV och Wi-Fi-routrar vilket gör det till ett bra val för de nischade användningsfall.

Dess’ pris är redan söt låg med dess 2- år planera gående för rättvis $79.95, eller $3.33 per månad. Hur … än, vi arbetat med PureVPN till haffa vår läsarna en exklusiv kupong koden så pass tar en längre bort 10% bort. Det motsvarar bara $ 2,66 per månad. Till detta pris, det är en av de mest prisvärda VPN-tjänster på marknaden, men affären kommer inte att pågå för evigt.

Mer om Pure VPN: http://bastavpn.nu/

PureVPN har inte den bästa track-record i recensioner, men det är svårt att argumentera med priset. Den extra långa pengarna-tillbaka-garantin innebär också att du kan prova det själv för en anständig snålhet innan du bestämmer dig.