Hur man använder Mass Gainer

Med hjälp av en massa Gainer tillägg är faktiskt mycket lätt.

Låt oss säga att du använder transparent Labs massa, du helt enkelt blanda den rekommenderade doseringen av 2 skopor med mjölk eller vatten.

Det rekommenderas att använda mjölk eftersom du får lite extra kalorier på genom att göra det.

Du kan använda den som en Måltidsersättning, efter träningen skaka eller ens en pre-workout skaka. Dessa produkter är ett utmärkt alternativ Måltidsersättning, men bara använda en skaka om dagen.

Du kan även stapla dessa produkter med andra muskelbyggande kosttillskott. Personligen använder jag också pre-träning och testosteron boosters för att hjälpa till med att få muskler och styrka.
När du ska ta massa Gainer

När du har bestämt dig för att börja ta en av dessa kosttillskott, du är förmodligen undrar när du ska ta massa Snorbilligt.se.

Innan jag diskuterar de olika alternativen vill jag nämna att tidpunkten inte är oerhört viktig. Men vad som är viktigt är att du når dina näringsmässiga mål.

Så länge du ser till att du tar den rekommenderade serverings storleken varje dag, kommer du att vara bra att gå. Om du verkligen kämpar för att få vikt, du bör definitivt ta din massa tillägg varje dag.

Gå vidare, det finns flera sätt att ta dessa tillskott.

Det föreslås att ta det…

På morgonen
Innan du tränar
Efter att ha arbetat

Ärligt talat, allt handlar om personliga preferenser. Jag tycker om att ta dessa tillskott på morgonen som frukost. Genom att göra det kommer du att förses med massor av högkvalitativa näringsämnen för att börja dagen.

Du hittar också massor av människor som tar dessa tillskott efter tränar. Det är ett bra sätt att ge dina muskler med protein och kolhydrater efter en tung träning.

Lång historia kort, se till att du tar en massa Gainer att hjälpa nå dina mål-timing är egentligen inte så viktigt.