Allt du alltid velat veta om sexrobotar

I ett samhälle som kastar partier där deltagarna lär sig om och köper sexrobots är det ingen överraskning att företag utnyttjar modern teknik för sexuell tillfredsställelse.

Innan människor kan börja kopulera med cyborgs, men det finns några saker vi bör veta, som beskrivs i en ny rapport från Stiftelsen för ansvarsfull robotteknik (FRR).

Det finns ingen brist på intresse för mekaniserat sex

RealDoll sexleksak av Abyss Creations (via Realbotix)

Ett antal opinionsundersökningar som genomförts under de senaste fyra åren visar en potentiell marknad för sexrobotar, särskilt (men föga förvånande) bland heterosexuella män.

“Vi bör inte försumma vikten av de kvinnor som svarade positivt ungefär hälften så ofta,” FRR sade i sin studie. “Vi har ingen förklaring till denna skillnad, och mer forskning krävs.”

Kanske är det ett resultat av den allmänna bristen på manliga skisserat androider för närvarande tillgängliga.

Sexrobotar är en mans värld, vilket framgår av Abyss Creations, tillverkare av den naturlig storlek RealDoll sexleksak (ovan). I april introducerade företaget sin Harmony AI-plattform, som låter användare skapa 3D-kvinnan i sina drömmar genom att justera kroppsform och storlek, hudfärg och andra fysiska detaljer.

En manlig version av appen är på gång.