Vad är ADSL och hur fungerar det?

ADSL är en populär, äldre typ av bredband, med termen står för Asymmetrisk Digital abonnent linje. Det är en bredbandsanslutning som fungerar genom koppartrådar av befintliga telefonlinjer och används främst för hem bredband och inom småföretag.

Går genom BT telefonlinjen nätverk Högkvalitativ, pålitlig bredbandsanslutning Tillåter snabbare dataöverföring genom en enda anslutning Tillåter tillgång till internet samtidigt som telefonsamtal Minimala installationskostnader och underhåll

ADSL bredband är ett mycket kostnadseffektivt sätt att få tillgång till internet och är den mest användbara för startups och småföretag som har låg tillit till tekniken. Kanske behöver bara ett samtal göras åt gången och företagsägaren är ofta online vid lågtrafik.

För sådana företag, ADSL är en fantastisk ingångsnivå bredband som möjliggör enkel budgetering; det kommer inte att ha en enorm inverkan på Ekonomi och prognoser. Med hastigheter på upp till 24Mbps nedladdning och 8Mbps uppladdning, kan det vara mer än tillräckligt för dina behov. När så är fallet är det ett klokt affärsbeslut att inte betala för mer än du behöver och att återinvestera besparingarna i din framgång.

Om ditt företag fortfarande använder ett uppringt modem, är det rekommenderat att byta till bredband för att dra nytta av snabb tillgång till internet som alltid är på, för att hjälpa till att förbättra