Hur man tjänar pengar i Fasmofobi (&vad det är för)

Det är nästan omöjligt att slutföra en spökjakt och samla tillräckligt med bevis för att korrekt identifiera spöket i Fasmofobi utan någon nödvändig utrustning, men dessa föremål kommer inte billigt. I spelet tar laget rollen som en grupp professionella paranormala utredare som försöker nå toppen av sitt område. Liksom alla yrkesverksamma måste de få betalt så att de kan fortsätta att investera i och förbättra sitt hantverk. Laget måste köpa sin egen spökjakt utrustning. Om en spelare karaktär dör, förlorar de ofta det mesta av denna utrustning och kommer inte att få så stor utbetalning för sin undersökning. Att överleva, tjäna pengar och vara strategisk om vilken utrustning som ska förvaras i lager blir oerhört viktigt för ett lags övergripande strategi och karaktärsutveckling.

Spelare kan tjäna pengar i Fasmofobi på tre sätt: slutföra mål, fånga bilder av spöket eller spöklika aktiviteter, och försäkring. I början av spelet har spelarna lite pengar och har bara råd med lågkvalitativ utrustning. När de förbättras och börjar tjäna pengar snabbare och lättare, kommer de att ha råd med bättre utrustning, som rörelsesensorer och mörkerseende videokameror. Naturligtvis kan slutföra några av de mål som krävs för att tjäna pengar och bevittna spöklik aktivitet också få spelare och deras lagkamrater dödade, så det är en riskabel verksamhet. Så här tjänar du pengar i Fasmofobi.

Hur tjäna pengar i Fasmofobi

Det enklaste sättet att tjäna pengar i spelet är genom att fylla i slumpmässiga mål laget tilldelas i början av ett nytt spel. Dessa mål visas på whiteboard i lastbilen och kan variera från enkla uppgifter, som att använda en smeta pinne eller upptäcka spökrummet med hjälp av termometern, till svårare och involverade uppgifter som att få en bild av smutsigt vatten i diskbänken eller bevittnar ett spöke händelse. Ofta är varje mål som kräver att spelare ska bevittna en spökehändelse, se ett spöke eller tvinga spöket att interagera med miljön i sig farligt och lämnar lagkamraten eller hela laget sårbart för ett spöke som går in i jaktfasen. Om en spelare fullbordar ett mål och lever genom slutet av matchen, tjänar de $10. Om spelaren fullbordar målet men dödas av spöket, kommer de fortfarande att tjäna $ 5.